Negenmaandenbeurs 2022 (deel 1) - Peggy Kegel

Negenmaandenbeurs 2022 (deel 1)

Gisteren mocht ik als influencer en blogger mee naar de negenmaandenbeurs 2022 op uitnodiging van de bloggerstour. De bloggerstour werd georganiseerd door Miriam van MeerVanMir.eu en Fleur van Mamasliefste.nl, waarvoor mijn enorme grote dank. Samen met 14 andere bloggers hadden we een afspraak bij zo’n 30 merken, die graag hun nieuwe producten aan ons wilden laten zien. We werden in twee groepen verdeeld:

Groep 1Groep 2
MeerVanMirMama’s Liefste
De MamagidsLodiblogt
Peggy KegelKidshoekje
Papa’s WereldGo Gracy
ThuislevenFavoriete Plekje
PassieVrouwenToddleCake
Alle Lovely ThingsLiefsmarielle.nl
Tipsvoormama

Het viel me op dat de focus van de meeste merken op de negenmaandenbeurs nu vooral ligt op duurzaamheid en milieubewustzijn. Wát was het een beleving en ik neem jullie in deze blog graag mee naar mijn dag op de negenmaandenbeurs 2022.

Naïf

10:00 uur. Mijn groep begon om bij het eerste merk op de lijst. Naïf zet natuurlijke verzorgingsproducten in de markt voor baby’s, papa’s en mama’s, die geen microplastics of harde chemicaliën bevatten, en ook nog eens oceaanvriendelijk is. Je kunt zelfs je bestelling klimaatneutraal laten bezorgen. Waar in de meeste scrubs behoorlijk veel microplastics zitten, is die van Naïf er geheel vrij van. Daarbij heeft Naïf parfumvrije producten voor de allerkleinsten.

BABYmatters

10:15 uur. Dé exclusieve distributeur van kwaliteitsmerken voor baby- en kinderartikelen is BABYmatters. De focus ligt op veiligheid, ergonomie en design. BABYmatters verkoopt 9 merken, waaronder hun eigen merk Yumi Yay. Dit is een schattig lampje met een cover van een dier. Er zijn in totaal 4 dieren met een eigen karakter. Bij elk lampje die je koopt zitten er twee dierkarakters bij. Van elk dierkarakter is er ook een boekje los verkrijgbaar.

Opening Negenmaandenbeurs 2022

Om 10:30 uur werd de negenmaandenbeurs 2022 officieel geopend door Mama Deli, in samenwerking met Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje, en oud hockeyster Naomi van As. De opening begon met een heuse babykruiprace. Zo schattig om te zien! Daarna overhandigde Mama Deli een cheque uit aan Lima, die kinderambassadeur is van Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje van maar liefst €14.055,-!

Stokke

11:00 uur. De welbekende Tripp Trapp stoel van Stokke bestaat maar liefst 50 jaar! Dat hebben we gevierd met een klein taartje. De Tripp Trapp stoel is in de jaren nauwelijks veranderd. Er heeft alleen een aanpassing aan de rugleuning plaatsgevonden, maar verder is de kinderstoel exact hetzelfde als 50 jaar geleden. Om het 50-jarig bestaan te vieren zijn er 15.000 limited editions gemaakt in essenhout, met ieder een eigen nummer. Deze komen in de derde week van mei op de markt, dus wees er snel bij! Tevens is er een overtrek verkrijgbaar met het Tripp Trapp logo er bij. Ook hebben we de Stokke Cloudsleeper mogen bewonderen. Een compact en lichtgewicht kinderreisbed voor thuis en onderweg. Wat ook heel gaaf was om te zien in de Stokke MUtable voor spelletjes en activiteiten. Deze kindertafel combineert allerlei activiteiten: van een speel- en spelletjestafel tot een puzzelplek en Lego- en treinstation. En handig….er hangt een zak onder de tafel, waarbij je in een keer het speelgoed op kunt ruimen in de zak.

Thule

11:15 uur. Ook bij Thule werd een heuse show opgevoerd. Healthcoach Li-Ann van Groen vertelde ons over voeding tijdens je zwangerschap, yoga, mindfulness en beweging tijdens de ‘9 maanden op en negen maanden af’ periode. Ze is zelf vorig jaar moeder geworden van haar eerste kindje en kan vanuit die optiek aanstaande en kersverse moeders inspireren. Een fervent gebruiker van Thule producten en deelt graag haar avonturen met kleine Milan. Tijdens de negenmaandenbeurs staan de volgende producten in de spotlight: Thule Courier: de fietskar voor avonturen met het hele gezin, Thule Shine: de compacte en comfortabele wandelwagen voor eenvoud in de stad en de Thule Sleek Mallard Green: de ultieme stadskinderwagen met een urban jungle look.

Finn’s Toy Box

11:30 uur Finn is een jongetje, die besloten had om 3 maanden eerder geboren te worden dan gepland. Zijn vader besloot om samen met de logopedist en de fysiotherapeut een box te ontwikkelen, die past bij de ontwikkelbehoeftes van jouw kindje. Het merk is zojuist gelanceerd en waarschijnlijk ken je de papa van Finn van speelgoedketen Planet Happy, waar ik ook mijn Tolo speelgoed voor Thijs vandaan heb.
Finn’s Toy Box is een concept, waarbij je elke 3 maanden een nieuwe box met speelgoed krijgt, die afgestemd is op de ontwikkelleeftijd van jouw baby. En je hoeft de eerdere box niet terug in te leveren, maar die mag je gewoon houden.

Vini Mini

11:45 uur. Wist je dat 7% van de kinderen een voedselallergie heeft? De komende jaren zal dat alleen maar meer worden. Vini Mini wil die groei een halt toeroepen door de kans op voedselallergie te verkleinen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat door het vroeg en vaak geven van pinda, je de kans op een pinda-allergie bij jouw Mini kunt verkleinen. Vini Mini heeft dan ook een pinda supplement ontwikkelt die je in de juiste porties kunt geven aan je baby, zodat de kans op pinda- of voedselallergie aanzienlijk verkleind word. Er is een pindasupplement in poedervorm dat je mengt met het babyhapje, in capsules (die je open draait en de inhoud mengt met het babyhapje) en er is een opvolgkit.

De Kleine Keuken

12:00 uur. De Kleine Keuken maakt biologische baby- en kinderproducten. Zonder palmvetten, zonder geraffineerde suikers met volkoren meel en alles biologisch. Want zij willen dat ieder kind gezond en energiek kan opgroeien. Nieuw in het assortiment zijn de minikoekjes, de peulvruchtencrackers en de chocopasta op basis van kikkererwten. De Kleine Keuken bestaat al 10 jaar en hebben allerlei koekjes en tussendoortjes voor baby’s en kinderen. Ze hebben ook een verzorgingslijn met een 100% natuurlijke shampoo en sheabutter zalf.

Hey Mama Lou

12:15 uur. De winkel en webshop voor moeder en kind, gericht op duurzaamheid en natuurlijk ouderschap. Je kan bij Hey Mama Lou terecht voor advies over het dragen van je kind, maar ook shop je bij hen de mooiste producten die zorgvuldig uitgezocht zijn, want Hey Mama Lou koopt zo veel mogelijk in bij duurzame merken, waar eco en bio voorop staat. Op de negenmaandenbeurs zag ik bij Hey Mama Lou vooral veel volle artikelen en draagdoeken. Zij werken dan ook met draagconsulenten.

Little Dutch

12:30 uur. De producten van Little Dutch, wie kent ze niet? Ze hebben een kantoor in Berkel en Rodenrijs, waar ik ook toevallig woon en een magazijn in Pijnacker (een dorp verder). De oprichter Rinke van der Helm was, toen zijn zwanger was, op zoek naar de juiste lamp voor in de babykamer. Ze kon niet de lamp vinden, waar ze naar op zoek was. Dus bedacht ze om zelf een lamp te maken. En zo is Little Dutch ontstaan. Little Dutch staat voor Liefde voor de producten en voor de klant. De producten van Little Dutch zijn herkenbaar, omdat er veelal dezelfde kleuren verf wordt gebruikt en omdat goede kwaliteitsproducten zijn.

Dit was nog niet alles!

Het is teveel om alle 30 merken in één blog kwijt te kunnen. Lees hier dan ook deel 2 of deel 3.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *