De dieren om ons heen voor 2 tot 4 jaar - Peggy Kegel

De dieren om ons heen voor 2 tot 4 jaar

Ga je graag met jouw kleintje de natuur in? Dat is natuurlijk superleuk als het fantastisch mooi weer is, maar het kan natuurlijk ook als het wat druilerig is. Er zijn altijd wel diertjes te ontdekken in de natuur. Van hertjes in het bos, tot miertjes en torretjes in de tuin. Nu is er ook een leuk boekje om alle dieren te leren kennen. Kijken, ontdekken en woordjes leren met de dieren om ons heen voor 2 tot 4 jaar.

Voor de kleine dierenvrienden

In dit ontzettend leuke boek met prachtige illustraties, kan jouw kindje ontdekken waar de dieren om ons heen wonen, leven en welke sporen ze achterlaten. Welke dieren staan er in de wei en in de stal? Welke geluiden maken ze? En hoe zien hun kindjes er uit. Dit boek is zeer geschikt voor de kleine dierenvrienden, die alles over de dieren en hun omgeving willen weten.

Duidelijk en leerzaam

Op elke bladzijde van het boek staat een verhaaltje om (voor) te lezen, staat de naam van het dier naast het plaatje en is er een vraag of opdracht te vinden. Duidelijke, leerzaam en lekker interactief dus, wat je samen met jouw kleine dierenvriend of -vriendin kunt doen. Maak een mooie wandeling door de natuur, zoek diertjes op en ga ze thuis terug zoeken in het boek ‘De dieren om ons heen’. Je kunt het hier bestellen of meedoen met de winactie.

Winactie

Van uitgeverij Deltas mag ik een exemplaar van dit leuke kijk- en ontdekboek ‘De dieren om ons heen’ weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit voorleesboek wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 24 april
  • Na 24 april kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Wil je meedoen met andere winacties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van nieuwe blogs en winacties.

3 thoughts on “De dieren om ons heen voor 2 tot 4 jaar

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *