Stickerpret voor Pasen - Peggy Kegel

Stickerpret voor Pasen

Volgend weekend is het alweer Pasen. De kids hebben een lang weekend vrij. Van Goede Vrijdag tot en met Tweede Paasdag. Bij Thijs hebben ze er zelfs een studiedag voor geplakt. Een lang niet-logeerweekend. Gelukkig mag hij de studiedag en Goede Vrijdag overdag bij het logeerhuis spelen, dus dan hebben we nog 3 dagen over, die we goed en weloverwogen moeten plannen. Maar hee, dat lukt ons altijd wel. En met een leuk Paasstickerboek, kun je Thijs zeker blij maken. We noemen het: Stickerpret voor Pasen.

Knutselen voor Pasen

Thijs kwam vandaag al met een bloemstukje voor Pasen uit school. Die had hij in de klas, samen met de juf, gemaakt. Lekker geoefend met de fijne motoriek dus. De winkels liggen ook al een tijd vol met allerlei knutselspullen voor Pasen, om maar niet te spreken over de chocolade paaseitjes. De paastakken zijn niet aan te slepen en de hangers, voor in de paasboom, worden ook steeds creatiever. Ik vind het superleuk en heel gezellig en heb altijd wel paastakken staan, maar dit jaar doen we het maar even niet met onze bijna 1-jarige poes Vera. Ze heeft het bloemstukje van Thijs al helemaal uit elkaar gehaald, die ondeugende kleine tijger.

Stickerpret

Je kunt Thijs altijd blij maken met een stickerboek en voor Pasen hebben we de ‘Pasen Stickerparade’. Een vrolijk kleur- en stickerboek met het thema Pasen. De stickers zijn herbruikbaar en dat is fijn, want Thijs houdt ervan om stickers los te peuteren en ze weer ergens anders op te plakken. Je moet hem wel in de gaten houden, want hij kan de stickers ook zomaar opeten. Het is nog steeds niet gelukt om hem dat af te leren, helaas. Maar dat komt vast nog wel.

Winactie

Van uitgeverij Deltas mag ik een exemplaar van dit leuke kleur-, en stickerboek ‘Pasen Stickerparade’ weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit kleur- en stickerboek wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 5 april 2023
  • Na 5 april kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Wil je meedoen met andere winacties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van nieuwe blogs en winacties

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *