ZEDAR A600 voerautomaat - Je kat krijgt eten als je weg bent

ZEDAR A600 voerautomaat – Je kat krijgt eten als je weg bent

Wie kattenbezitter is, herkent het vast wel. Je wilt een nachtje of weekendje weg, maar je wil niemand lastig vallen om te vragen je kat eten te geven voor die 1 of 2 dagen. Een professionele kattenverzorger inhuren kost ook algauw een kleine 10 euro per keer dat hij of zij langs komt. En katten zijn nou eenmaal gewoontedieren en willen op een vast tijdstip hun voer voorgeschoteld krijgen. Van Zedar mocht ik de A600 voerautomaat uitproberen. Die zorgt ervoor dat je kat eten krijgt als je weg bent.

Een nieuw gezinslid

Op 31 mei 2022 hebben wij onze bijna 15-jarige hond Misty laten inslapen. Wat een leegte laat dat achter in het huis. Aangezien we in dit huis geen nieuwe hond willen, kwamen in de zomervakantie van 2022 een leuk stel tegen, die jonge katjes had. Ze liet foto’s zien en ik werd op slag verliefd op een rood/wit poesje. Omdat we een lange vakantie gepland hadden, die gedeeltelijk in september doorliep, hebben we in september van dat jaar onze Vera opgehaald. Een kat is toch echt anders dan een hond, maar wat een gezelligheid brengt het weer in huis. Vera is ook echt een kroelkip en houdt van aandacht én eten.

ZEDAR A600 voerautomaat

In het begin hadden we een waterbak en een voerbak voor Vera. Elke ochtend en avond begon Vera enorm hard te miauwen als ze niet op tijd eten kreeg. Nu we de automatische dierenvoerbak van Zedar gebruiken, hebben we daar geen last meer van. De voerautomaat is te besturen via een app op je telefoon. Je kunt vaste voertijden instellen en ook hoeveel porties jouw hond of kat krijgt. Deze dierenvoerbak is namelijk ook geschikt voor honden. De voorraadcontainer is geschikt voor 6 liter aan voer, dus wij doen er ontzettend lang mee. Vera krijgt 2x per dag eten. Om 7:00 uur ‘s ochtends en 18:00 uur ‘s avonds en het staat ingesteld op 3 porties eten per keer. Wat betekent dat je er geen omkijken meer naar hebt.

Je kat krijgt eten als je weg bent

Wat ik het grootste voordeel van de Zedar automatische dierenvoerbak vind, is dat je niet perse thuis hoeft te zijn om je kat eten te geven. Ben je een keer uit eten, of sta je in de file, of ga je een nachtje ergens logeren; Je kat krijgt eten als je weg bent. Je kunt natuurlijk geen weken van huis weg, zonder dat iemand naar de kat in jouw huis omkijkt. Dat wil ik ook absoluut niet aanmoedigen, maar het is wel echt handig dat die persoon, die voor jouw kat zorgt, niet op de etenstijden van de kat hoeft te komen. Om je kat toch jouw stem te kunnen laten horen, kun je de voicerecorder op de voerautomaat gebruiken. Zo heb ik: “Vera, eten1” opgenomen. En elke keer als het etenstijd is en ze krijgt automatisch haar voer, dan speelt het apparaat ook mijn voicememo af. Het aantal keer dat de voicememo wordt afgespeeld kun je ook instellen, maar wij doen dat gewoon 1 keer.

Tot slot

Ik moet zeggen dat ik blij verrast ben met deze automatische dierenvoerbak van Zedar. Het is stevig, makkelijk te installeren, handig in gebruik en in een handomdraai schoon te maken. Je kunt de ZEDAR A600 voerautomaat bestellen door op de link te klikken. Dit is echt een musthave voor de kattenliefhebber.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *