De leukste nachtlampjes voor jouw kleintje

De leukste nachtlampjes voor jouw kleintje

De meeste kinderen voelen zich veiliger als er bij het inslapen een klein beetje licht is. Soms door middel van simpelweg de kamerdeur een kiertje open te zetten, waardoor er een straaltje licht naar binnen valt. Andere kinderen willen juist de deur dicht, maar wel een klein lampje. Keuze genoeg voor een leuk nachtlampje. Ik heb de leukste nachtlampjes voor jouw kleintje op een rij gezet.

Happy Horse Rabbit Richie

Wie kent dit leuke Happy Horse knuffeltje niet? Dit zachte knuffelkonijn met zijn harige vachtje is favoriet bij vele kindjes. En is nu verkrijgbaar met een nachtlampje in de buik! Het Happy Horse Rabbit Richie Nachtlampje is een nachtlampje en muziekdoos in één. Het lampje is verstelbaar in 5 verschillende zachte kleuren en de muziekdoos speelt een slaapliedje, white noise of een hartslag geluid af. Heerlijk om bij in slaap te vallen. Je kunt de muziek en het lampje afzonderlijk van elkaar bedienen. Dan is makkelijk per kind of gelegenheid in te stellen.

Vulpes Goods® Nachtlampje

Dit schattige nachtlampje is gemaakt van veilig en kindvriendelijk materiaal. Zo is het lampje gemaakt van zachte siliconen waar je kind prima mee kan experimenteren. Het LED licht is dimbaar en is in te stellen in 8 kleuren. Dit nachtlampje is verkrijgbaar als konijn, poes, hond en uil. Er zit geen muziekdoos in dit Vulpes Goods® Nachtlampje, maar dat is gelukkig ook niet altijd nodig.

MiRi Nachtlampje

Hoe lief is dit wolkje? Het LED licht en de RGB kleuren zorgen voor een comfortabele en rustgevende omgeving, zodat jouw kleintje heerlijk in slaap kan vallen. Het lampje is USB oplaadbaar en is aan en uit te zetten door er zachtjes op te tikken. Buiten wolkje is er ook een liggende eend variant van het MiRi nachtlampje.

Sleepy Friends Nachtlampje

De babykamer nachtlampjes van Sleepy Friends zijn speciaal gemaakt van kindvriendelijke materialen en geeft een subtiele gloed af. Met de afstandsbediening kun je de gewenste kleur en de lichtsterkte naar wens aanpassen. Sleepy Friends nachtlampje is verkrijgbaar in verschillende diersoorten, zoals een eenhoorn, een beer, een poes, een uil en nog veel meer.

Maanlampje

Voor onze Thijs hebben we dit ontzettend leuke maanlampje op zijn kamer hangen. Het is een lampje met een lichtsnoer op batterijen. Het geeft een heerlijk sfeerlicht, ook als je even een boekje bij wil lezen. Dit maanlampje is een metalen frame en met een LED lichtsnoer er omheen. Ik vind het heel schattig en eens wat anders dan anders.

Welke van bovenstaande lampjes vind jij het leukste?

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *