Flapjesboek van Little Dutch

Flapjesboek van Little Dutch

Lezen met kleine kinderen is het leukste wat er is. Of je nou een boekje leest met je eigen kind, je (achter)kleinkind, een nichtje/neefje of lees je voor voor de kindjes in jouw klas, die verwonderde gezichtjes waar de fantasie van af spat, vind ik prachtig om te zien. Vooral de interactieve boekjes zijn leuk, waar de kinderen iets moeten zoeken, of schuiven. Zo is het nieuwe flapjesboek van Little Dutch bij ons thuis een grote hit.

Mijn flapjesboek: Boerderij

In dit grote stevige boek kun je de verhalen lezen van de avonturen op de boerderij. Zo kun je de boerderij zelf ontdekken, de dieren, maar ook kun je zien wat de winkel op de boerderij allemaal te bieden heeft. Je kunt ook een kijkje nemen in de keuken van de boerderij. Achter de flapjes zit altijd nog iets grappigs verstopt. Die flapjes kunnen de kinderen zelf open maken. Mijn zoon Thijs heeft zijn ogen uit gekeken!

Meer boeken van Little Dutch

Little Dutch en uitgeverij Mercis hebben een tijdje geleden de handen ineen geslagen om boeken te gaan uitgeven. De herkenbare stijl met de zachte kleuren van Little Dutch is in alle boeken terug te vinden. Mijn flapjesboek: Boerderij is het tweede flapjesboek van Little Dutch en Mercis. Eerder was er al een flapjesboek met voertuigen. Wij hadden zelf al Mijn eerste Dierenboek van Little Dutch.

Winactie

Van Mercis uitgeverij mag ik een exemplaar van Mijn flapjesboek Boerderij weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit flapjesboek wil winnen
  • Je kunt meedoen t/m 9 februari 2024
  • Na 9 februari kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Dit album wordt vanuit Mercis naar het door jou opgegeven adres verstuurd.
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

3 thoughts on “Flapjesboek van Little Dutch

  • Oh heel graag voor Jens(7 jaar) en Lize (2 jaar). Ze functioneren nu allebei ongeveer op hetzelfde niveau en sinds kort kunnen we met Jens boekjes lezen. Voorheen was dit heel spannend voor hem. De boerderij is een favoriet thema! Wij doen dus mee!

  • Oh doe heel graag nog een poging voor onze zorgintensieve kinderen van 5 en 7 jaar.
    Die heel veel van lezen houden… en over de boerderij hoort echt wel bij onze buiten kinderen

  • Ik heb net een zusje gekregen en is laatst 1 jaar geworden. Ik zal heel graag haar dit boekje willen geven omdat ze super dol is op de boerderij!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *