Wat een plaatje! - Peggy Kegel

Wat een plaatje!

Valentijn staat weer voor de deur en alhoewel ik niet zo van die commerciële bedoeningen hou, werd me toch gevraagd of ik niet iets speciaals wilde doen. Gisteren (8 feb) waren Patrick en ik ook 9 jaar samen. Reden te meer om JA te zeggen tegen deze leuke samenwerking. En wat een plaatje is het geworden.

Iris Galerie in Markthal Rotterdam

Zoals je wellicht weet is Markthal Rotterdam een overdekte markt, met veel verschillende soorten kramen. Veelal voedselgerelateerd, maar daar kwamen we niet voor. Patrick en ik hadden een afspraak bij Iris Galerie. We mochten een foto laten maken van ons beider iris, die ze laten samensmelten als een waar kunstwerk op een afbeelding. Heel bijzonder.

@peggykegel

Welke iris is van mij, denk jij?? Zo gaaf bij #irisgalerie in de #markthal in rotterdam. Echt een leuke Valentijnstip!! #valentijn #romantisch

♬ Love Story – Official Sound Studio

Een foto van onze iris

We bekeken in een spiegel welk oog van ons het beste geschikt was. Dat is best moeilijk om te zien, dus we kozen beiden voor ons rechteroog. Eerst ging Patrick voor de lens zitten voor een foto en daarna ik. Het leek wel zo’n apparaat waar ik achter zit bij de opticien. Het zal vast erg op elkaar lijken. Daarna gingen we voorbeelden van verschillende uitwerkingen bekijken en kiezen welke we het mooist vonden voor onze foto. We hebben gekozen voor, je raad het al, degene, die je hierboven in de afbeelding ziet.

Rondje Markthal

De dames van Iris Galerie gingen de uitwerking maken en afdrukken op een poster. We konden de poster binnen een half uur ophalen. Dus Patrick en ik zijn nog een rondje door de Markthal gelopen en een heerlijk patatje gescoord. Tja, daar kun je niet aan voorbij lopen he?! Toen we klaar waren met lunchen, konden we terug en kregen we de poster in een mooi zwart lijstje mee mét certificaat van echtheid. Het was een gezellige dag samen met mijn lief. De lijst heeft uiteraard een mooi plekje in ons huis gekregen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *