Anieke's beautytalk: Babor ampoule concentrates - Peggy Kegel

Anieke’s beautytalk: Babor ampoule concentrates

Met Valentijnsdag voor de deur, wilde ik eens iets nieuws uitproberen om nét iets meer glow op mijn huid te krijgen. Vandaag ga ik je vertellen over Babor ampoule concentrates. Ik mocht de lifting, de repair en de perfection uitproberen. Je krijgt dit in een heel mooi doosje met daarin zeven glazen ampullen ook krijg je een klein apparaatje om de ampullen veilig te kunnen breken. Het ziet er heel chique uit!

Beauty moet vooral simpel zijn

Ik ben zelf een beetje een leek in gezichtsverzorging, ik vergeet het snel, met kleine kinderen en een drukke baan schiet het er nog wel is bij in. Maar deze lijn van babor is simpel in gebruik. Ik neem jullie graag mee naar mijn dagelijkse verzorgingsritueel. Ik ben dus het type die het suuuuper stom vind om voor het slapen make up eraf te halen dus ik wordt wakker met een nog kleine dosis make-up, ik spring snel onder de douche want de kids moeten naar school, hier was ik mijn gezicht en gebruik ik een tonic om de restanten make-up nog te verwijderen, zodra dit is gedaan is het tijd voor de ampul.

Babor is makkelijk in gebruik

Wat ik al zei de ampullen zijn makkelijk te openen met het apparaatje (geen idee wat voor naam dit heeft) en zijn veilig in gebruik. Ik gooi het goedje op m’n handen en begin enthousiast te smeren op mijn gezicht en decolleté. Allereerst valt me op hoe lekker het ruikt! In het begin als je het smeert lijkt het een beetje strak te worden op je huid maar dat gevoel verdwijnt snel. Ik moet echt toegeven dat ik me een fris dametje voel met deze zachte mooie crème. Zodra het is ingetrokken voel je echt hoe zacht je huid wordt.

Beautyresultaat van de Babor ampullen

Ik heb dit nu 2 weken gebruikt en ik moet toegeven dat het toch echt werkt! M’n huid ziet er rustiger uit met minder oneffenheden, ook lijken m’n lach rimpeltjes minder te zijn. Kortom dit product is voor mij een blijvertje. Het gemak in gebruik, de heerlijke geur en het resultaat liegen er niet om. Wat een mooi product! 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *